Pololu 3pi robot kullanımı

Pololu 3pi Robot üzerinde birçok robotik uygulamayı gerçekleştirebileceğiniz bir platformdur.  İki mikro metal dişli motoru, beş kızılötesi sönsörü, 8×2 karakter LCD ekranı, buzzerı, üç kullanıcı butonu, programlanabilir ATmega328 mikrodenetleyicisi ile Pololu 3pi robot yüksek performanslı mobil platformlu bir üründür.
Çok stabil ve çok hızlı bir şekilde çizgiyi takip etme özelliğine sahip 3pi robot, çeşitli uygulamalarda size yol gösterici olabilecek niteliktedir. Robot tamamiyle hazır gelmekte. Sizin yapmanız gereken algoritmayı geliştirererek çakışan ya da yüksek virajlı yollarda hızlı yön bulma niteliğini kazandırmak olacaktır. Bu özelliği ile sınıfının en iyisidir.
İki mikro metal dişli, beş reflektans sensörü, 8×2 karakter LCD, buzzer, üç kullanıcı butonu, C programlanabilir ATmega328 mikrokontrolör ile Pololu 3pi robot yüksek performanslı mobil platformlu bir üründür.

Pololu 3pi robot platformu 30:1 mikro rediktörlü motorlara sahiptir, beş adet reflektif sensöre sahiptir. 8×2 karekter LCD, buzzer, kullanıcılar için özelleştirilenbilen 3 buton, C-dilinde programlanmış ATmega328 3 feet’i aşan hızı ile yeni başlayanlar için idealdir.

Robotu programalamak AVR Programlayıcıya ihtiyaç vardır. Çalışması için gerekli olan 4 adet AA pil sete dahil değildir.

 

Boyutları: Şase Çapı:9.40cm

Özellikler:

İşlemci: ATmega168/328P
Motor Sürücü: TB6612FNG
Motor Kanal Sayısı: 2
Kullanıcı I/O Girişi: 2
Minimum Çalışma voltajı: 3 V
Maksimum Çalışma voltajı: 7 V
Maksimum PWM frekansı: 80 kHz
Besleme Voltaj Korunumu: Var
Harici Programlayıcı İhtiyacı: Var

 

Kutu Açılım Videosu:

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir